Kombi prevoz

Danas u gradskom transportu i brzom snabdevanju u međugradskom transportu roba kombi prevoz robe beograd je nezamenjiv. Brz i efikasn, bez problema sa zabranom teretnog saobraćaja može se zavući i svugde stići. Dozvola B kategorije zadovoljava prevoz robe kombijem, a postoje i kombiji raznih nosivosti. Kombi prevoz služi za sve vrte prevoza. Ima prednost jer mu je unutrašnjost zažtićena, često i obložena i zaštićena tako da sve vrste tereta neće biti oštećene. Lako se pakuje roba u njega, jer je stabilna unutrašnjost za razliku od kamiona. Popularam je za kombi selidbe u Beogradu.

Mnogo je lakše tovariti robu u kombi nego u komion, koji je viši od kombija, tu si vrata sa strane, ima više prednosti kod utovara. ZAto je i kombi prevoz sve popularniji u većim gradovma za dostavljanje robe jer nema zabranu kretanja kroz centar grada, može da uđe uz posebnu dozvolu i u pešačku zonu.

Takođe vrlo je pogodan i za međugradski prevoz jer je brži od kamionskog prevoza, bolje se kreće u lošijim uslovima na putu. Kombi prevoz, kao prevoz je nezamisliv u transportu svih vrsta robe, koju treba brzo dostaviti na mesta sa problemima sa parkingom.

One thought on “Kombi prevoz

 1. Postovani zovem se Gordan Stepanovic.Zivim u Beogradu.
  Trenutno ne zaposlen ,ceo zivot se bavio poslom vozaca i to je ono sto volim da radim.Od posla ocekujem profisionalnu saradnju i naravno profesionalnost i rad bez greske.
  Radio sam u gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoc Beograd od 1980—1990godine.posle toga dve g vozio sleper kod jednog prvatnika
  Posle toga sam radio u Taxi udruzenju Zuti taxi Beograd od 1993-2011 godine.
  Od skole imam osnovno obrazovanje i drzavni ispit po planu i programu za strucno osposobljavanje vozaca motornih vozila.
  Posedujem vozacku dozvolu za A,B,C I E kategoriju.
  Mogu garantovati da bi svojim radom i zalaganjem ispunio vasa ocekivanja jer iskreno posao mi je preko potreban.
  S postovanjem Gordan Stepanovic
  kontakt telefon-061-17-05-489
  Свиђа ми сеКоментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.