Kombi prevoz u Beogradu

Veliki grad, gužva u saobraćaju i za putnički automobil. Kako izgleda putovanje kombijem odnosno kombi prevoz robe u Beogradu. Transport robe u Beogradu se ne bi mogao ni zamisliti bez kombi prevoza.

Prevoz robe iz jednog mesta u drugo, sa jednog kraja grada na drugi najlakše je izvesti kombijem. Brzina i lako probijanje kroz saobraćajne gužve, lakša mogućnost parkiranja, i bez zebrane za teretna vozila kombi prevoz robe u Beogradu je nezamenjiv. Najviše se koristi za selidbe baš iz gore navedenih razloka i lakoće parkiranja u odnosu na kamion.

Najviše kombi prevoz koriste trgovački lanci, koji na taj način dostavljaju robu po celoj teritoriji Srbije. Prevoz robe se sada obavlja na noge malim trgovinama, borba za kupce diktira neke nove trendove.

About the Author: kombi-prevoz

Agencija za selidbe i prevoz u Beogradu osnovana 2002. godine. Njajeftinije i najpovoljnije selidbe i kombi prevoz u Beogradu. Proverite cenovnik kombi prevoza

2 Comments

  1. Reply Nemanja

    -Pozdrav svim clanovima i posetiocima sajta,nov sam u ovom poslu.Kupio sam kombi Daily Iveco,njegova nosivost je 3,9 t i interesuje me da mi neko kaze da li mi je potrebna posebna dozvola ili neki papir da bi mogao da ulazim u centar grada.Kako sam cuo od drugih vozaca prica se da ta vozila ne mogu da ulaze u centar grada od 7h ujutru do 21h uvece,sto mi je pomalo nelogicno.Jer ako bi radio za neku firmu i dostavljao robu u prodavnice,markete,robne kuce ja bih morao da ulazim u centar.U procesu sam otvaranja firme i onda bih se naravno uclanio ovde jer smatram da je sajt prava stvar i da puno toga moze da se sazna na njemu.Molim vas ako neko ima neke informacije o ovome i jos neke savete u vezi firme oglasavanja i tako dalje da mi se javi bio bih mu zahvalan.ostavicu i ovde moj mail u cilju da lakseg kontaktiranja.Hvala unapred i srdacan pozdrav.

    • Reply kombi-prevoz

      POzdrav Nemanja, javite se Petru Petroviću iz Agencije selidbe i prevoz on će Vam dati informacije o dozvolama. Teško je pronaći firmu za koju ćete stalno voziti. Ovo je nekada bio sajt kombi udruženja, a danas služi za promociju sajtova za kombi prevoz. Ako mislite nešto ozbiljno da radite razmislite da uložite novac u izradu sajta (ozbiljan sajt dosta košta) ili da se reklamirate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *