Kombi prevoz u Beogradu

Veliki grad, gužva u saobraćaju i za putnički automobil. Kako izgleda putovanje kombijem odnosno kombi prevoz robe u Beogradu. Transport robe u Beogradu se ne bi mogao ni zamisliti bez kombi prevoza. Zamislite kako bi bilo da se sa kamionom probijate kroz beogradske gužve i dostavljate robu, pa problemi sa parkiranjem i uključivajem u saobraćaj. Danas sa kombijem, a ako su mnogo manje količine robe i sa pik up vozilom, sve je brže i jednostavnije. Da ne zaboravimo da sa kamionom kroz mnoge ulice ne bi mogli ni da prodjete sto zbog gabarita, sto zbog zabrane saobraćaja za kamione i to baš u onim najprometnijim ulicama.

Kombi prevoz robe u Beogradu

Prevoz robe iz jednog mesta u drugo, sa jednog kraja grada na drugi najlakše je izvesti kombijem. Brzina i lako probijanje kroz saobraćajne gužve, lakša mogućnost parkiranja, i bez zabrane za teretna vozila kombi prevoz robe u Beogradu je nezamenjiv. Najviše se koristi za selidbe baš iz gore navedenih razloga i lakoće parkiranja u odnosu na kamion.

Najviše kombi prevoz koriste trgovački lanci, koji na taj način dostavljaju robu po celoj teritoriji Srbije. Prevoz robe se sada obavlja na noge malim trgovinama, borba za kupce diktira neke nove trendove.

2 thoughts on “Kombi prevoz u Beogradu

  1. -Pozdrav svim clanovima i posetiocima sajta,nov sam u ovom poslu.Kupio sam kombi Daily Iveco,njegova nosivost je 3,9 t i interesuje me da mi neko kaze da li mi je potrebna posebna dozvola ili neki papir da bi mogao da ulazim u centar grada.Kako sam cuo od drugih vozaca prica se da ta vozila ne mogu da ulaze u centar grada od 7h ujutru do 21h uvece,sto mi je pomalo nelogicno.Jer ako bi radio za neku firmu i dostavljao robu u prodavnice,markete,robne kuce ja bih morao da ulazim u centar.U procesu sam otvaranja firme i onda bih se naravno uclanio ovde jer smatram da je sajt prava stvar i da puno toga moze da se sazna na njemu.Molim vas ako neko ima neke informacije o ovome i jos neke savete u vezi firme oglasavanja i tako dalje da mi se javi bio bih mu zahvalan.ostavicu i ovde moj mail u cilju da lakseg kontaktiranja.Hvala unapred i srdacan pozdrav.

    1. POzdrav Nemanja, javite se Petru Petroviću iz Agencije selidbe i prevoz on će Vam dati informacije o dozvolama. Teško je pronaći firmu za koju ćete stalno voziti. Ovo je nekada bio sajt kombi udruženja, a danas služi za promociju sajtova za kombi prevoz. Ako mislite nešto ozbiljno da radite razmislite da uložite novac u izradu sajta (ozbiljan sajt dosta košta) ili da se reklamirate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.